Terrasevent

100 personen

€1.445,-

Complete op- en afbouw

BINNENKOMST:

  • Deco pilaar (2 stuks)

SFEER EN MEUBILAIR

  • Klaptafel ‘kermis’ (30 stuks)
  • Authentieke klapstoeltjes (120 stuks)
  • Drums met houten mast 4,2 mtr. (5 stuks)
  • Krukken (10 stuks)
  • 50 mtr. prikkabel met 50 lampen (2 stuks)
  • Textiel lampionnen (35 stuks)
  • Bierfust met plant (4 stuks)

SFEERVOLLE BAR met toebehoren

  • MultiBar
  • Wijnglazen, Watertumblers, Bier- en frisdrankglazen

All-in prijs: €1.445,-

Tarief is inclusief op- en afbouw.
Excl. transportkosten en BTW.

Uitbreiding en extra opties mogelijk, bekijk het
assortiment in onze webshop

Jullie tuin of terras omtoveren tot een sfeervol event

Wilt u een terrasevent of tuinfeest laten organiseren? Altijd goed, want van alle Europeanen zijn de Nederlanders kampioen terrashangen! Ook wat ons betreft gaat er niets boven een namiddag genieten op een gezellig terras. Lekker eten en drinken, goed gezelschap, sfeervolle decoratie en een fijn muziekje. Wat een genot!

Bij EventBar verzorgen we graag de inrichting en aankleding van uw event. Wij zijn specialist in het leveren van sfeer en beleving. Met onze retro en vintage barren, sfeervolle decoratie en verlichting bouwen wij uw tuin of (bedrijfs)locatie om tot een gezellig, sfeervol terras!

Bekijk op deze pagina ons voorbeeldconcept voor een gezellig terrasevent of tuinfeest tot 100 genodigden. De bijbehorende tarieven staan erbij, zodat u direct een realistisch beeld krijgt van het kostenplaatje.


Direct aanvragen

Het concept op deze pagina is een concreet en beproefd voorbeeld van de mogelijkheden. In onze webshop kunt u het Terras Event direct aanvragen. Eventueel kunt u daar nog extra items naar wens aan toevoegen. Misschien wilt u een extra bar of heeft u meer glaswerk of stoelen nodig? U kunt uw event aanvullen of uitbreiden zoals u wilt. Bekijk onze webshop voor ons assortiment.

Nadat we uw aanvraag hebben ontvangen checken wij de beschikbaarheid. Vervolgens nemen we contact met u op voor het bespreken van de details en het maken van duidelijke afspraken wat betreft de levering.


Terrasevent op maat laten organiseren

Natuurlijk kunt u uw tuinfeest of terrasevent ook geheel op maat door ons laten organiseren. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen dat het een event vol beleving wordt! Neem direct contact met ons op.

EventBar opereert in heel Nederland. Onze concepten zijn altijd inclusief op- en afbouw. Wilt u meer weten over onze organisatie? Bekijk dan hier meer over EventBar.