JIJ KIEST, WIJ REGELEN DE REST!
MAKKELIJKER KAN NIET!

Sfeervol feest of event organiseren

Heeft u iets te vieren? Met de verhuur van onze stijlvolle (mobiele) bars, meubilair en party aankleding maken we van ieder feest iets unieks.

Bij EventBar zijn we professionele sfeermakers. Wij geven al jaren uitstraling aan events en feesten. Inmiddels weten we dus wel waar een succesvol evenement aan moet voldoen, of dat nu een privéfeest of een zakelijk event is. We nemen de organisatie graag voor u uit handen!

Weet u al welk type event u wilt organiseren? Op deze pagina kunt u een aantal van onze populaire en beproefde eventconcepten bekijken. Wel zo handig!
Sfeer is gegarandeerd en u krijgt meteen een goed beeld van de mogelijkheden en kosten voor het type event dat u wilt organiseren.

Eventconcepten van EventBar

Bedrijfsevent: Een sfeervol event in uw eigen bedrijfshal of buitenterrein. Bekijk hier hoe we dat vormgeven met onze Bier-Mobiel en aankleding.

Terrasevent: Nederlanders zijn Europa´s grootste terrashangers. Met onze MultiBar, textiel lampionnen en gezellige tafels maken we er een beleving van!

Festival bruiloft: De liefde vieren in een ongedwongen en relaxte sfeer? Kies voor een bruiloft in festivalstijl! Bekijk de ingrediënten voor jullie onvergetelijke dag.

Als Vanouds: Een avond of weekend terug de tijd in! Met het Als Vanouds feest helpt EventBar u met het organiseren van een succesvol themafeest.

VIP Area: Uw speciale gasten in stijl ontvangen. Met onze rode loper, wijnbar, retro aankleding en DJ-Bar met 7 bierbomen maken we er iets unieks van.

Bierfestival: Genieten van een perfect getapt (speciaal)biertje in goed gezelschap en een gemoedelijke sfeer. Er gaat niets boven een gezellig bierfestival!

Buurtfeest: Een oergezellig buurtfeest organiseren? Wij toveren jullie straat of plein om tot een sfeervol feest voor jong en oud.


Direct aanvragen

Onze kant-en-klaar concepten zijn direct aan te vragen via onze webshop. Wilt u het uitbreiden of naar wens aanpassen? Dat kan! Ons assortiment bekijkt u in onze feest verhuur webshop. Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen met EventBar voor een offerte op maat.

Wat levert EventBar?

  • Sfeer en beleving
  • Op- en afbouw
  • Goede binnenkomer
  • Stijlvolle bar(s) met glaswerk
  • Meubilair en aankleding
  • Duidelijke all-in prijs


Zelf hoeft u alleen een locatie en / of tent, toiletvoorziening, food en drank te regelen.