Buurtfeest

75 personen

€695,-

Complete op- en afbouw

SFEER EN MEUBILAIR

  • Bierset retro groen, oranje of oud vuren (4 stuks)
  • Klaptafel robuust (4 stuks)
  • Authentieke klapstoel (16 stuks)
  • Drum met houten mast 4,2 mtr. (4 stuks)
  • 50 mtr. prikkabel met 50 gekleurde lampen (1 stuks)
  • Textiel lampionnen (20 stuks)
  • Parasol Ø 350 cm. kleur Taupe op zware voet (4 stuks)

SFEERVOLLE BAR met toebehoren

  • Bar robuust met spoelbak
  • Mobiele glasdeurkoelkast 400 ltr. (2 stuks)
  • Glaswerk: bier, fris en wijn

All-in prijs: €695,-

Tarief is inclusief op- en afbouw.
Excl. transportkosten en BTW.

Uitbreiding en extra opties mogelijk, bekijk het
assortiment in onze webshop

Een oergezellig buurtfeest in jullie straat 

Leuk, een buurtfeest organiseren! Maar waar begint u? Er komt best wat kijken bij de organisatie van een ouderwets gezellig buurtfeest. Bij EventBar weten wij daar wel raad mee! In no-time toveren wij uw straat of plein om tot een sfeervol feest voor jong en oud. Met onze authentieke barren, sfeervolle verlichting en decoratie faciliteren wij al jaren feesten en evenementen. Inmiddels weten wij dus wel waar een goed feestje aan moet voldoen. Niet alleen qua sfeer en beleving, maar ook praktisch. Daarom leveren wij ook de koeling, het glaswerk, op- en afbouw en nog veel meer.

We helpen u graag bij het organiseren van een oergezellig buurtfeest. Bekijk op deze pagina de ingrediënten en kosten voor een sfeervol feest tot 85 personen. Heeft u meer of minder buurtgenoten, of specifieke wensen? Geen probleem, het concept is natuurlijk naar wens aan te passen.


Direct aanvragen

In onze webshop kunt u direct een buurtfeest aanvragen. U kunt uw aanvraag voorzien van extra details en verzoeken.
Eventueel kunt u ook nog extra items toevoegen. Bekijk onze webshop voor ons assortiment aan barren, aankleding, koeling, glaswerk, LED-verlichting en signing.

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen wij telefonisch contact met u op. We bespreken dan de details van uw aanvraag en wensen wat betreft de levering.  


Buurtfeest organiseren op maat

Natuurlijk kunt u uw bedrijfsevent ook geheel op maat door ons laten organiseren. Laat ons weten wat uw wensen zijn Heeft u specifieke ideeën of wensen voor uw buurtfeest? Laat het ons weten! Natuurlijk levert EventBar ook volledig maatwerk. We zijn benieuwd wat u voor ogen heeft. Ons is geen uitdaging te gek.
 
Neem direct contact op met onze professionele sfeermakers. Wij helpen u graag bij het organiseren van een buurtfeest op maat.

EventBar opereert in heel Nederland. Onze concepten zijn altijd inclusief op- en afbouw. Bent u benieuwd naar onze organisatie? Lees hier dan meer over ons.